У Великоберезнянському районі Закарпатської області голова сільської ради був затриманий при отриманні хабара, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю обласного УМВС.

У повідомленні наголошується, що в міліцію із заявою звернувся приватний підприємець із Ужгорода. Чоловік мав намір побудувати будинок в одному із мальовничих сіл району, придбавши там спочатку земельну ділянку під забудову.

За сприяння у виділенні землі загальною площею 0,2 га місцевий чиновник зажадав хабар у розмірі 15 тисяч доларів. Співробітники міліцейської служби у боротьбі з економічними злочинами затримали згаданого держслужбовця на вулиці біля сільради під час отримання ним зазначеної суми. Отримавши гроші, сільський голова передав підприємцю рішення сесії сільради про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в урочищі біля села.

Гроші у сумі 15 тис. доларів вилучені, фігурант справи затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, обставини справи з'ясовують слідчі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

262