У Подільському районі столиці реконструюють тепломагістраль №1 СТ-2, у зв'язку з чим буде обмежено рух по вулицях Сагайдачного та Борисоглібській. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, підписано відповідне розпорядження КМДА.

Документом «Київенерго» доручено здійснити за свій рахунок реконструкцію тепломагістралі з розриттям проїзних частин та обмеженням руху на вулицях Сагайдачного та Борисоглібській.

При цьому компанії необхідно узгодити з ДАІ Києва схему організації дорожнього руху на період виконання робіт, забезпечити безпеку дорожнього руху, прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження тощо у місцях виконання робіт.

Після завершення реконструкції теплової магістралі буде забезпечено підключення всіх споживачів, теплопостачання яких здійснювала теплова магістраль, що підлягає реконструкції. Покриття проїзної частини та тротуарів на ділянках у межах розриття буде відновлене після виконання робіт.

Після завершення робіт все майно буде віднесене до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування «Київенерго».



Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141