Двох фігурантів справи про зґвалтування і спалення Оксани Макар відправили по етапу у виправні колонії.

Артема Погосяна етапують в одну із колоній сусідньої Дніпропетровській області. Імовірно, своє покарання Погосян відбуватиме у Жовтоводській виправній колонії №26, оскільки в області вона є єдиною для вперше засуджених.

Другим фігурантом, якого вже відправили у колонію для відбування покарання, є Максим Присяжнюк. За наявною інформацією, його на даний момент етапують в одну із колоній Запорізької області.

А ось засуджений до довічного ув'язнення Євген Краснощок поки перебуває у Миколаївському СІЗО. Однак вже незабаром головного фігуранта «справи Макар» відправлять в одну із українських колоній максимального рівня безпеки у блок для довічно засуджених.

Нагадаємо, 27 листопада 2012 року у Центральному районному суді міста Миколаєва колегія суддів винесла вирок обвинуваченим у «справі Макар».

Відповідно до нього, всі троє отримали покарання за скоєний злочин: Євген Краснощок - довічне, Максим Присяжнюк - 15 років, Артем Погосян - 14 років позбавлення волі. Апеляційні скарги на вирок подали представники потерпілої сторони та представники обвинувачених, проте колегія суддів 30 травня 2013 року залишила чинним вирок Центрального районного суду.


За матеріалами: «Новости-Н»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271