Кабінет Міністрів за час парламентських літніх канікул підготує низку законодавчих актів. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, відкриваючи засідання уряду, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Пленарні засідання Верховної Ради з регламенту поновляться у вересні. За час парламентських канікул Кабмін повинен підготувати до розгляду у парламенті низку законодавчих актів, спрямованих на структурні перетворення в економіці та соціальній сфері та на європейську інтеграцію», - сказав Азаров.

Крім того, прем'єр нагадав про пріоритетні завдання уряду. «Такими завданнями є прийняття законопроектів, пов'язаних з удосконаленням виборчого законодавства, реформуванням системи правосуддя та правоохоронних органів, а також законопроектів, спрямованих на боротьбу з корупцією і поліпшенням бізнесклімату в нашій країні. Багато із цих законопроектів вже узгоджені з європейськими інституціями, зокрема, з Венеціанською і Європейською комісіями. Після остаточного відпрацювання вони будуть внесені до Верховної Ради і, сподіваюся, будуть затверджені парламентом у вересні-жовтні до Вільнюського саміту», - заявив Азаров.

Крім того, за словами прем'єра, уряд розраховує на прийняття на початку третьої сесії ВР низки законопроектів, спрямованих на розвиток підприємництва та залучення іноземних інвестицій. «Вимагаю від усіх керівників міністерств і відомств, які відповідальні за підготовку першочергових законопроектів: супроводжувати їх потрібно безперервно, навіть під час парламентських канікул», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

287