Перебування на оглядовому майданчику в Маріїнському парку Києва небезпечне у зв'язку з обвалом.

Столична влада не виключає часткового або повного перекриття руху на Парковій дорозі з метою запобігання аварійної ситуації, яка може скластися у зв'язку з можливим обвалом.

Про це повідомило комунальне підприємство «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт» у відповіді на запит агентства «УНІАН» до Київської міськдержадміністрації.
У КП повідомляють, що майданчик огороджено парканом для запобігання зсуву на схилах Дніпра і з метою зміцнення схилів для подальшого запобігання наслідків техногенно-екологічної небезпеки.

Наразі КП «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт» проводить інженерно-геологічні вишукувальні роботи, які дадуть можливість визначити ступінь можливого ризику зсуву.

КМДА планує проведення протиаварійних робіт з метою запобігання зсуву, а також руйнування оглядового майданчика за рахунок різних джерел фінансування. Роботи планується завершити до кінця грудня 2013 року.
Нагадаємо, у червні на Парковій алеї в центрі столиці стався зсув ґрунту.
Голова КМДА Олександр Попов заявив, що Київ має намір наполягати на отриманні допомоги держбюджету у вирішенні питання із зсувами. Попов доручив Голубченку зайнятися зсувами комплексно.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224