Сьогодні, 8 липня, в селі Матюші Білоцерківського району Київської області ротвейлер накинувся на свого господаря, покусав його і відгриз руку. Унаслідок отриманих травм і значної втрати крові 48-річний чоловік помер на місці події, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю обласного ГУМВС.

Близько сьомої години ранку до Білоцерківського міськвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив понівечене тіло чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що чоловік йшов вранці в тракторну бригаду, де працював охоронцем, разом зі своїм собакою, якого вів на повідку. Що саме викликало агресію у пса - невідомо, але той кинулася на господаря, відкусив йому праву руку по лікоть і вирвав частину м'яких тканин передпліччя. Унаслідок отриманих травм і втрати крові чоловік помер на місці події.

Тіло потерпілого направлено на судово-медичну експертизу. Долю пса вирішуватиме санітарна експертиза, стоїть питання про усипляння собаки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

278