2 липня біля с.Воробйова у Криму сталося лобове зіткнення автомобілів «Лексус» RX-300, яким керувала жінка 1975 року народження, та автомобіля «Сітроен», водій якого 1986 р.н. помер на місці. Про це повідомляє ДержНС Криму.

Внаслідок ДТП постраждали 5 людей - водій і пасажири «Лексуса», серед них діти, всі доставлені до Євпаторійської міськлікарні.

До лікарні потрапили дівчинка 2007 р.н. і хлопчик 2004 р.н. з діагнозами закрита черепно-мозкова травма та забиття м'яких тканин голови. Хлопчик перебуває у тяжкому стані. Також до лікарні доставлені жінка-водій з діагнозом закритий перелом лівого передпліччя, забій поперекового відділу хребта; чоловік 1973 р.н. з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма, закритий перелом правого стегна, травматичний шок 1-2 ступеня, непритомний. Ще один пасажир - чоловік 1962 р.н. - отримав забої м'яких тканин голови і кінцівок, стан задовільний.

На місце виїжджали 4 рятувальники, які за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілого пасажира автомобіля «Лексус» і загиблого водія автомобіля «Сітроен».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173