Сьогодні наказом генерального прокурора України Віктора Пшонки за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків у сфері забезпечення нагляду за законністю під час проведення слідства органами внутрішніх справ, звільнений прокурор Врадіївського району Миколаївської області Сергій Мочалка.

Про це повідомляє відділ по зв'язках із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України.

Крім того, за дорученням генпрокурора в Миколаївську область виїхали співробітники центрального апарату Генеральної прокуратури України.

Як раніше повідомляв ForUm, міліціонер і таксист були затримані за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. У причетності до злочину підозрюється ще один міліціонер.

Учора в смт Врадіївка більше тисячі місцевих жителів почали штурм райвідділу міліції, які вважають, що ще одного учасника злочину, міліціонера, безпідставно залишили на волі. Люди намагалися силою потрапити в будівлю райвідділу міліції, застосувавши сльозогінний газ.

Наказом міністра внутрішніх справ від займаних посад відсторонені начальник МВС у Миколаївській області Валентин Парсенюк і керівник Врадіївського райвідділу міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279