Президент України Віктор Янукович відвідає Польщу з одноденним робочим візитом для участі в саміті глав держав Вишеградської четвірки у середу, 3 липня.

Про це повідомили в прес-службі Президента Польщі Броніслава Коморовського.

«Планується участь пана Президента Віктора Януковича у пленарному засіданні на другий день саміту і в прес-конференції», - сказала співрозмовник агентства.

Згідно з програмою саміту, прес-конференція запланована на 13.00 за київським часом. Вона має розпочатися після приблизно 1,5-годинної пленарної сесії за участю Януковича.

У прес-службі зауважили, що з журналістами, крім Януковича, будуть спілкуватися глави держав Вишеградської групи - Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини, повідомляє «УНІАН».

Співрозмовник агентства додала, що Коморовський запрошував Януковича взяти участь також у додаткових заходах, які повинні відбутися після пленарних сесій, але Президент України не підтвердив свою участь.

Згідно з програмою, глави держав Вишеградської групи планують 3 липня також відвідати Маріацький собор і Національний музей у Кракові, соляну шахту у Величці і взяти участь в урочистому обіді.

Представник прес-служби додала, що з самого початку планувалася участь Януковича в саміті Вишеградської четвірки в один з двох днів його проведення. Перше пленарне засідання відбудеться ввечері 2 липня.

За даними канцелярії польського президента, глави держав Вишеградської групи в ході саміту планують обговорити з Януковичем, серед іншого, питання європейської інтеграції України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197