У Кременчуцькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Полтавській області (№69) у кімнаті зберігання особистих речей засуджених відділення соціально-психологічної служби був виявлений повішеним засуджений, 1992 року народження. Про це повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

Раніше судимий, у даній справі був засуджений за ст.187 ч.1 (напад з метою заволодіння чужим майном, пов'язаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)), ст.357 ч.3 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом).

Медичним персоналом проведено огляд тіла і констатована смерть засудженого. При обстеженні слідів насильницької смерті не виявлено, за наявною інформацією, конфліктів з іншими засудженими не було.

З метою з'ясування обставин події на місце виїхали начальник управління ДПС України у Полтавській області, також на місце події була викликана слідчо-оперативна група Крюківського РВ УМВС України у м.Кременчук Полтавської області. За даним фактом проводиться перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197