Голова фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час зустрічі Президента України Віктора Януковича з керівництвом Верховної Ради та головами парламентських фракцій висловився з питань, висунутих опозицією до зустрічі з Главою держави, повідомляє прес-служба Президента.

Яценюк, зокрема, звернувся до Януковича з питанням про звільнення Юлії Тимошенко та відправлення її на лікування за кордон.

Він зазначив, що опозиція готова голосувати за всі необхідні законопроекти для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. «Ми проголосуємо за всі закони щодо ЄС», - сказав Яценюк.

Говорячи про співпрацю України з Росією, голова фракції ВО «Батьківщина» зазначив: «Політика Російської Федерації є агресивною по відношенню до України. Так по-партнерськи не поступають». За словами Яценюка, Великий договір, який був свого часу підписаний між Україною і Росією, не виконується нашими російськими партнерами.

Нагадаємо, на початку розмови Глава держави висловив жаль у зв'язку з тим, що на цій зустрічі відсутні представники фракції політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)» і фракції ВО «Свобода».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211