Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому три законопроекти, розглянуті в першому читанні на виїзному засіданні більшості 4 квітня. Про це повідомляє кореспондент ForUm'у.

Зокрема, прийнято проект закону про внесення змін до Закону України «Про угоди про розподіл продукції», що стосується державного регулювання підписання та виконання угод. За це рішення проголосували 228 нардепів.

Також прийнято урядовий проект закону про погашення заборгованості державних підприємств вугільної галузі до Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Голоси за даний документ віддали 232 нардепи.

Крім того, депутати підтримали урядовий проект закону про внесення змін до статті 14 закону «Про екстрену медичну допомогу» щодо бюджетного фінансування. За таке рішення проголосували 234 нардепи.

У голосуваннях брали участь нардепи від фракцій Партії регіонів, КПУ і позафракційні.

До цього депутати провалили голосування щодо п'яти законопроектів, які були прийняті в першому читанні на виїзному засіданні більшості.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банкова, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183