Вітчизняна будівельна галузь виходить з кризи. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час роботи 50-го Міжнародного аерокосмічного салону «Ле Бурже-2013» у Парижі після демонстраційних польотів українських літаків Ан-158 і Ан-70, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.
 
«Завдяки вжитим заходам авіаційна галузь виходить з того досить непростого стану, в якому вона перебувала. І ці два демонстраційні польоти яскраво про це свідчать», - сказав Азаров.
 

Прем'єр-міністр України підкреслив, що уряд робить все для того, щоб Україна зберегла свої позиції в авіабудуванні.

«Уряд підтримуватиме також виробництво двигунів, вертольотів, космічної техніки», - сказав він.

Прем'єр-міністр підкреслив, що йому приємно, що українські літаки були представлені на Міжнародному аерокосмічному салоні в Парижі відразу після французьких.

Також в авіасалоні глава уряду провів зустріч з представниками кількох великих іноземних авіакомпаній. «Мені дуже приємно, що в світі знають компанію «Антонов», знають Україну. Я думаю, що у нас є хороші перспективи для співпраці», - підсумував Азаров.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров бере участь у роботі 50-го Міжнародного аерокосмічного салону «Ле Бурже-2013» у Парижі.

Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201