Київська міська державна адміністрація з 20 червня планує розпочати ліквідацію восьми локальних зсувів біля Паркової дороги. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив журналістам перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

За його словами, якщо до цього часу Кабмін не присвоїть зсувам у Києві статусу надзвичайної ситуації регіонального рівня і не виділить коштів на їхню ліквідацію, то роботи будуть проводитися в борг. «Ми знайдемо підприємства, які погодяться розпочати роботи в борг», - запевнив чиновник.

Також він зазначив, що у зв'язку з ліквідацією зсувів Паркова дорога буде закрита.

Голубченко поінформував, що на ім'я голови КМДА Олександра Попова прийшов лист від комунального підприємства «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» (СУПР) з рекомендацією закрити дорогу до виконання першочергових заходів щодо ліквідації зсувів.

Крім того, на його думку, необхідно напрацювати проект стосовно реконструкції Паркової дороги і вирішити питання зсувів, благоустрою території та ремонту. Голубченко вважає, що було б непогано додати ще одну смугу руху.

Нагадаємо, 7 червня Київська міська державна адміністрація оголосила надзвичайну ситуацію регіонального рівня на території схилів Дніпра від Володимирської гірки до Ландшафтного парку в Печерському районі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180