Житель Китаю розмістив у Мережі фотографії істоти, яку, як він пояснив, він знайшов на березі Хуанхе після аварії інопланетного космічного корабля, пише The Daily Mail.


На знімках можна побачити прибульця, якими їх зазвичай зображують у спеціалізованій літературі або фантастичних фільмах: створіння з непропорційно великою головою, довгими кінцівками, великими очима і коротким тілом. На китайському інопланетянину також можна побачити ознаки наявності геніталій.
 

Як розповів автор фотографій, житель міського округу Біньчжоу, він виявив прибульця у березні 2013 року. За його словами, тіло інопланетної істоти було місцями обгорілим через падіння корабля. З тих пір він зберігає його в холодильнику, повідомляє «Lenta.ru».

Ознайомившись зі знімками, поліція заявила, що на фотографіях, які розійшлися по китайських соцмережах, відображена постать, виконана з гуми. І все таки, багато блогерів вважають знімки справжніми і намагаються пов'язати їх з подіями в провінції Хубей, де нещодавно нібито спостерігали НЛО.

У 2011 році на YouTube було розміщено відео, яке зроблене в Бурятії і демонструє «інопланетну» знахідку двох місцевих жителів. Вони нібито виявили в лісі труп невеликого прибульця. У справу втрутилася поліція, яка з'ясувала, що «інопланетянин» був зроблений з курячої шкіри і хліба.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2122