У липні мобільний зв'язок запрацює на Святошинсько-Броварській лінії столичного метрополітену. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Він повідомив, що, за даними компанії-інвестора, поки система знаходиться в активній стадії проектування та будівництва.

«Для проведення робіт потрібно більше часу, ніж спочатку планувалося, оскільки на прохання мобільних операторів було вирішено впроваджувати нову і більш прогресивну технологію Ran Sharing. Зараз роботи можуть проводитися чотири години на добу і лише в нічний час. Перша черга планується до запуску в середині липня. До неї увійдуть станції «Політехнічний інститут», «Вокзальна» і перегони, що примикають до них. Далі, з інтервалом у два-три тижні, обладнають станції «Університет», «Театральна», «Хрещатик», «Арсенальна», - зазначив Крамаренко.

За його словами, закінчення будівництва системи зв'язку, у відповідності з умовами інвестиційного договору, буде завершено до кінця 2014 року.

Нагадаємо, інвестиційний конкурс на впровадження мобільного зв'язку в метрополітені був оголошений у березні 2012 року. У вересні його переможцем визначено ТОВ «ЕСУ». Орієнтовна вартість будівництва складає 70 млн грн. (без ПДВ). Умовами договору визначено, що у повному обсязі проект має бути впроваджений до кінця 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162