У Київському зоопарку збираються встановити веб-камери, щоб люди з дому змогли дивитися відеотрансляцію про тварин. Як повідомляє газета «Сьогодні», вже до кінця літа планується також впровадити систему для купівлі квитків через Інтернет, а в самому парку працюватимуть безкоштовні гіди.

«Впроваджувати новинки будемо за рахунок інвесторів та власних коштів», - повідомив генеральний директор Євген Кирилюк. Наприклад, запровадження продажу квитків он-лайн потребуватиме до 10 млн грн. інвестицій.

Першу веб-камеру встановлять у клітці рисеняти Руна. «Камери плануємо встановлювати в найцікавіших місцях - у левів і тигрів, трансляція вестиметься на офіційному сайті зоопарку і його сторінці в соціальній мережі Facebook», - розповів заступник гендиректора з зоочастини Костянтин Орлов.

Щодо гідів, зоопарк веде переговори з кількома вузами та Молодіжним рухом Києва. Зарплати у гідів-волонтерів не буде, але щоб зацікавити бажаючих, їм пропонуватимуть вести, крім безкоштовних, і платні екскурсії. Для цього в зоопарку потрібно буде пройти курс екскурсовода.

Крім того, в зоопарку знову можуть з'явитися пінгвіни. Переговори щодо цього, зокрема, ведуться з чеським зоопарком.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176