Столична міліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти з території храму каркас під купол з чорного металу. Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України, безробітний 28-річний місцевий житель, використовуючи візок, завантажив на нього металеву конструкцію і збирався вивезти і здати в пункт прийому вторсировини.

Однак його дії побачили місцеві жителі, які повідомили про це священнослужителя, а той, у свою чергу, правоохоронців. Як наголошується у повідомленні, міліціонери наздогнали його вже на значній відстані від храму.

Конструкцію відразу повернули до храму, а затриманого доставили у Святошинське районне управління столичної міліції, де з'ясували всі обставини.

Правоохоронці встановили, що затриманий до жовтня 2012 року відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжки та злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

На даний момент слідчим відділом відкрито кримінальне провадження, ведеться досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

235