У Києві затримали 4 учасників акції на вулиці Богатирській за плакати, зміст яких ображає і принижує честь і гідність Президента України, повідомляє столичне управління МВС.

За даними міліції, сьогодні, 3 червня, близько 09:00 30 активістів однієї із політичних партій проводили акцію протесту на вулиці Богатирській, відповідно до раніше поданої заявки у КМДА.

У ході проведення акції кілька учасників підійшли до траси проїзду автотранспорту і розгорнули кілька плакатів.

«Деякі з них мали зміст, який ображає і принижує честь і гідність Президента України», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, зазначили у МВС, активісти перешкоджали руху транспорту на вулиці Богатирській, тим самим порушуючи встановлений порядок проведення мітингів і демонстрацій.

Правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку під час проведення акції, звернулися до активістів з вимогою припинити протиправні дії. Однак учасники акції звернення проігнорували, відмовившись виконувати законні вимоги представників столичної міліції.

«Щоб припинити порушення чинного законодавства, співробітники міліції затримали і доставили чотирьох активістів до Оболонського райуправління ГУ МВС України в місті Києві для дачі пояснень та складання адміністративних протоколів», - повідомили у МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156