На цьому пленарному тижні Верховна Рада України не розглядатиме питання про місцеві вибори, передає кореспондент ForUm’y.

Зокрема, голова парламенту Володимир Рибак, пояснив, що у зв'язку з рішенням Конституційного суду питання місцевих виборів поки зняте з розгляду ВР і буде опрацьовуватися у профільному комітеті.

Крім того, за словами Рибака, з 4 по 7 липня парламент розгляне 80 питань. В основному, це документи, які ВР не встигла розглянути в останній пленарний тиждень травня.

Також парламент розгляне 22 урядових законопроекти, які повністю відпрацьовані комітетами і готові до другого читання. Також на порядку денному є два президентських законопроекти. Зокрема, проект закону про ратифікацію кредитної угоди (проект «Завершення будівництва метрополітену у м.Дніпропетровськ») між Україною та ЄБРР і проект закону про ратифікацію договору між Україною та ОАЕ про видачу правопорушників.

Нагадаємо, у п'ятницю планується заслухати звіт уряду про виконання Закону України «Про держбюджет на 2012 рік» та прийняття постанови про Основні напрями бюджетної політики на 2014 рік».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219