Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов пригрозив звільненнями чиновникам, які відповідають за стан дитячих майданчиків. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході виїзної апаратної наради КМДА.

«Даю вам термін до кінця дня повідомити мені, кого звільнити і кому оголосити догану. Якщо до 17 червня ця робота не буде завершена, то наступні - заступники голів райдержадміністрацій, а якщо до 1 липня, то і голови РДА», - пообіцяв він.

Попов повідомив журналістам, що він дуже незадоволений звітом, який надали керівники районних Департаментів житлово-комунального господарства.

«У нас залишилися об'єкти, які потрібно терміново відремонтувати або замінити. Відповідні доручення я дав, проте сьогодні до кінця дня зніму з роботи керівників, які допустили невиконання мого розпорядження. 90% об'єктів перебувають у нормальному стані, проте близько 10%, а це 135 дитячих майданчиків, ще вимагають втручання», - сказав Попов.

На сьогоднішній день у Києві функціонує 4741 дитячий майданчик, з них 4607 - перебувають у задовільному стані, на 134 тривають ремонтні роботи.

Крім того, у Києві у поточному році буде побудовано 201 дитячий майданчик, 26 із яких - перехідні з 2011 року і 175 нових.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156