Молодший син народного депутата від фракції «Батьківщина», голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемільова Хайсер Джемільов, який підозрюється в убивстві чоловіка, затриманий.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Криму, начальник кримської міліції Михайло Слєпаньов розповів, що о 16:40 у чергову частину Бахчисарайського райвідділу міліції по лінії «102» від невідомого надійшло повідомлення про те, що у дворі одного із будинків у м.Бахчисарай він почув звук пострілу.

На місце події негайно прибуло керівництво ГУ МВС України у Криму, співробітники слідчо-оперативної групи, а також криміналістична лабораторія.

За словами Слєпаньова, у ході первинної перевірки було встановлено, що постріл із мисливської зброї зроблено чоловіком, 1981 року народження, який проживає в одній із квартир вказаного будинку, в результаті чого загинув житель Бахчисараю, 1969 року народження.

«Підозрюваний затриманий згідно зі ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК (умисне вбивство). Проводиться комплекс первинних слідчих дій, у тому числі призначено низку експертиз», - зазначив він.

Нагадаємо, на офіційному сайті Меджлісу у понеділок з'явилася інформація про те, що молодший син народного депутата України (фракція «Батьківщина»), голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемільова Хайсер Джемільов з необережності із вогнепальної зброї вбив людину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

360