Замовити вертоліт із Києва до аеропорту «Бориспіль» заможні кияни більше не можуть. Віп-послуга аеротаксі у столиці не проіснувала і року. Сьогодні всі телефони, за якими раніше можна було замовити вертоліт, відключені.

У компанії «Амадеус Ко», яка запускала аеротаксі, повідомили, що таку послугу вони більше не надають, відмовившись назвати причини закриття сервісу, пише «Bзгляд».

Цю ж інформацію підтвердили оператори гарячої лінії авіакомпанії «Utair», яка володіє вертольотами аеротаксі: «На даний момент послуга недоступна. Офіційну інформацію про причини відключення послуги нам поки не надавали».

Нагадаємо, аеротаксі запрацювало у Києві в червні минулого року перед Євро-2012. За 12 тис.грн. можна було за 10 хвилин долетіти від вертолітного майданчика біля Маріїнського парку або з «Жулян» до аеропорту «Бориспіль».

Експерти запевняли, що окупиться вертолітне таксі за 5 років, а відбою від клієнтів не буде. Але судячи з усього, віп-послуга не отримала великої популярності, і аеротаксі закрили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200