Дві людини отримали поранення внаслідок стрілянини і вибуху в одному з кафе курортного міста Будва на узбережжі Адріатичного моря в Чорногорії, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію.

Інцидент стався близько 22.30 середи за місцевим часом у піцерії «Сан-Марино» на набережній. Стрілянина і вибух стали результатом конфлікту між 33-річним жителем Подгориці Андрусь Брковичем і власником кафе 34-річним Гораном Словінічем. Імовірно, конфлікт пов'язаний з питанням оренди пляжів і кафе в прибережній зоні.

Як повідомляє інтернет-портал газети «Vijesti», Бркович був доставлений в лікарню міста Котор з вогнепальним пораненням у стегно. Словініч також звернувся за медичною допомогою. За даними медиків, життя учасників конфлікту поза небезпекою, передає РІА «Новини».

За словами очевидців, спочатку в кафе пролунали постріли, після чого Бркович вийшов на вулицю, дістав з кишені гранату і кинув її у бік «Сан-Марино». Унаслідок вибуху вибито скло в декількох закладах та пошкоджено один автомобіль. Під час стрілянини дві кулі потрапили у вітрину розташованого поблизу байк-клубу, в якому в той момент знаходилося більше 30 осіб.

Поліція почала розслідування. У даній справі затримано кількох людей.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254