Жертвами вибуху у столиці Афганістану Кабулі стали шість осіб, 37 отримали поранення, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на заяву Міністерства охорони здоров'я країни.

«Шестеро людей загинули, 37 поранені. Всі вони цивільні особи. Деякі тіла дуже сильно пошкоджені і не підлягають ідентифікації», - сказав агентству представник міністерства.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що бойовик-смертник підірвав заміновану машину в Кабулі. За наявною інформацією, метою терориста була колона одного із підрозділів сил діючого в Афганістані контингенту іноземних коаліційних сил. У свою чергу, афганське інформагентство Пажвак повідомляє, що вибух прогримів поряд з будинком одного із депутатів.

Американський телеканал CBS з посиланням на представника поліції повідомляє, що вибух знищив машину збройних сил США. Загинули п'ять американських консультантів і афганський перекладач. За інформацією агентства Рейтер, відповідальність за вибух взяло на себе угрупування, що входить у рух «Талібан», пише РІА «Новости».

За даними агентства Франс Прес, потужний вибух стався в одному із житлових районів на сході міста. На місце події направлені машини швидкої допомоги і підрозділи поліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181