Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко таки зможе допомогти «Українським Отаманам» у вирішальному поєдинку WSB проти «Астана Арланса».

Про це повідомляє «ZN.UA» з посиланням на сайт WSB.

«Попри початкову інформацію про те, що Ломаченко не братиме участь у фінальній зустрічі Світової серії боксу між «Українськими отаманами» та «Астана Арланса», дворазовий олімпійський чемпіон замінить в списку бійців Дениса Беринчика, який виступає в категорії до 61 кг», - зазначає видання.

Таким чином, згідно з розкладом, Ломаченко вийде в ринг вже в першому матчі фінального протистояння - 10 травня проти казаха Самата Башенова.

Керівництво «Отаманів» не пояснило, чому Ломаченко був відсутній у споконвічній заявці на фінал, проте прокоментувало заміну срібного призера Лондона Дениса Беринчика - у боксера проблеми зі здоров'ям.

«Денис боксує у незвичній для себе категорії до 61 кг, а це означає, що йому доводиться «зганяти» істотну частину ваги перед боями. Цей факт негативно відобразився на самопочутті нашого боксера», - пояснив гендиректор «Отаманів» Дмитро Гайструк.

Ще одна заміна відбулася з боку казахстанської команди - у категорії понад 91 кг замість хорватського легіонера Філіпа Хрговича в ринг проти Олександра Усика вийде румун Міхай Ністор.

У решта перебування «Отаманів» у Казахстані проходить без труднощів - на зважуванні українці показали необхідну вагу, а кількома днями раніше провели тренування.

Нагадаємо, що перший матч фіналу відбудеться 10 травня в Астані о 16:00. Другий поєдинок стартує наступного дня.

«Українські отамани» й «Астана Арланс» вже зустрічалися в нинішньому сезоні WSB у рамках групового етапу, й обидві зустрічі завершилися поразкою нашої команди - 2:3 у Києві і 1:04 в Астані.
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

472