На зміну легендарному тренерові «Манчестер Юнайтед» Алексу Фергюссону, який протягом 27 років тренував один з найсильніших клубів Європи, в сезоні 2013/14 прийде Девід Мойес.

Саме Фергюссон, оголошуючи про відхід з клубу, рекомендував собі в наступники Мойеса.

«Коли ми обговорювали кандидатів на роль мого наступника, то всі проголосували за Девіда. Це дуже порядна людина, яка дотримується високих стандартів трудової етики. Я завжди захоплювався його роботою, виконаною в «Евертоні». Якщо чесно, я хотів запросити його в МЮ на посаду мого помічника у 1998-му році. Не сумніваюся в тому, що Мойес володіє всіма необхідними якостями для того, щоб тренувати нашу команду», - зазначив Фергюсон.

Мойес вважає величезною честю для себе отримати такого роду пропозицію. «Я щасливий, що сер Алекс Фергюсон вважає мене хорошим кандидатом на своє місце. Я дуже поважаю все те, що він зробив для свого клубу. Я знаю, що буде дуже важко замінити найкращого тренера в історії, але шанс очолити такий клуб випадає зовсім не часто», - сказав він.
 

На свою нову посаду Мойес заступить 1 липня. Контракт розрахований на шість років.

У «Евертоні» Мойес домігся певних успіхів. Зокрема, він вивів команду з більш ніж скромним бюджетом, в єврокубок - Лігу Європи.

За матеріалами «УНІАН», «Football.ua»,
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1085