Головний тренер футбольного клубу «Металіст» (Харків) Мирон Маркевич незадоволений призначенням Юрія Можаровського арбітром матчу 27-го туру чемпіонату України між його командою та «Динамо» (Київ). Про це йдеться на офіційному сайті «Металіста».

«Я не знаю, згідно з якими критеріями призначають суддів, але це призначення мене здивувало. У торішньому матчі з «Дніпром» він не помітив офсайд при взятті наших воріт і скасував чистий гол Девіча, а в матчі із запорізьким «Металургом» не поставив явний пенальті за фол на Крістальдо, і це не єдині його помилки у матчах «Металіста»... Вже люди чекають, Можаровський працює на матчі «Металіста» - буде скандал. Так не повинно бути!» - вважає тренер.

Маркевич заявив, що не має наміру терпіти знущання над командою.

«Я вже говорив, що якщо хтось особисто зацікавлений у тому, щоб Київ взяв срібло, нехай прямо скажуть. Але терпіти знущання над нашою командою ми не маємо наміру», - заявив він.

Після 26 турів чемпіонату України «Металіст» і «Динамо» набрали по 56 очок і ведуть напружену боротьбу за друге місце, яке дає право виступати у Лізі чемпіонів.

Матч відбудеться 4 травня у Харкові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

623