Лідер «Удару» Віталій Кличко в оприлюдненій у сьогоднішньому номері газети «Голос України» декларації не опублікував відомості про доходи членів своєї сім'ї. При цьому, всі депутати фракції «Удару» оприлюднили інформацію про фінансовий стан членів своїх сімей.
 
Згідно з декларацією, Кличко зберігає в іноземних банках 121 млн 342 тис. 842 грн. Зазначимо, Кличко не відобразив у декларації рухомих предметів розкоші.
 
Згідно з декларацією, загальна сума сукупного доходу народного депутата Кличка Віталія Володимировича за 2012 р. склала - 11 тис. 204 грн. Розмір доходів, отриманих (нарахованих) з джерел за межами України: з ФРН - 5 млн доларів (40 млн грн).
 
У власності, оренді чи на іншому праві користування декларанта знаходиться квартира загальною площею 225 кв. м, передає «РБК-Україна».
 
Сума коштів на рахунках у банках та інших фінансових установах, що знаходяться у власності Віталія Кличка, становить 121 млн 342 тис. 842 грн, у тому числі за кордоном - 121 млн 342 тис. 842 грн. У 2011 р. лідер «Удару» теж зберігав гроші за кордоном. Сума його доходів склала - понад 82 млн грн (10,25 млн доларів).
 
Віталій Кличко не відобразив у відомостях, опублікованих газетою «Голос України», ніякої інформації про доходи членів своєї сім'ї, хоча депутати від «Удару» Артур Палатний, Віктор Пинзеник, Віталій Ковальчук, Павло Розенко та інші, поділилися даною інформацією з громадськістю.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

417