Поліція американського штату Південна Кароліна затримала жінку, яка більше 100 разів протягом останніх восьми років викликала додому «швидку допомогу», прикидаючись хворою, щоб дістатися до центру найближчого міста, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на телеканал «Sky News».

Поведінка 51-річної Одрі Фергюсон (Audrey Ferguson), що проживає у відокремленому містечку за 50 кілометрів від міста Чарльстон, привернула увагу влади на початку квітня. Після того, як жінку в черговий раз доставили до лікарні Чарльстона, вона заявила медикам, що почувається краще і попросить сина забрати її. Однак незабаром Фергюсон самостійно пішла з лікарні, в цей момент її і заарештували поліцейські.

За даними керівника служби екстреної медичної допомоги, кожен помилковий візит шахрайки в госпіталь обходився платникам податків у 425 доларів. При цьому кожен кілометр шляху, пройдений машиною «швидкої допомоги», коштував близько 7 доларів. Фергюсон пред'явлені звинувачення у зловживанні допомогою екстрених служб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

425