Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов переконаний, що Україні є про що з гордістю розповісти Євросоюзу напередодні підписання угоди про Асоціацію з ЄС. Про це він заявив у ході підсумкової програми «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер» напередодні візиту представників українського уряду до Брюсселя, повідомляє кореспондент ForUm'у.

«Їдемо ми дуже серйозною делегацією з кількох міністрів: міністр фінансів, міністр доходів і зборів, міністр сільського господарства. Ми їдемо в Європу, щоб гідно представити нашу країну. Нам є чим пишатися, і ми хочемо показати, як ми готуємося до осіннього саміту», - підкреслив перший віце-прем'єр.

За словами Арбузова, українські міністри планують провести зустрічі з комісарами Євросоюзу: «Ми хочемо зустрітися з низкою комісарів, з такими, як комісар з бюджету, комісар з сільського господарства. Також ми хочемо зустрітися з політиками і, звичайно ж, з бізнесом. Ми розповімо про наші досягнення, про наші проблеми і, звичайно ж, поділимося досвідом, отримаємо досвід із Європи».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

344