Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтверджує, що 25 квітня відбуде на лікування до Польщі.

Про це Луценко заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам після зустрічі зі спостерігачами Європейського парламенту Олександром Кваснєвським і Петом Коксом.

«Якщо ви пообіцяєте, що не стоятиме перед літаком на злітній смузі, то скажу, що лечу у четвер. Сьогодні я зустрінуся ще з усім дипломатичним корпусом України, подякую їм за зусилля з допомоги в євроінтеграції України, після цього ще зустрінуся з низкою важливих для мене людей і у четвер стартую до Польщі для того, щоб лягти у польську лікарню, запрошення від якої я отримав від керівника Ради міністрів Польщі пана Туска», - сказав Луценко, повідомляє «УНІАН».

При цьому екс-міністр зауважив, що поки не знає, як довго перебуватиме у лікарнях за кордоном, оскільки відповідь на це питання можуть дати тільки медики.

«Я взагалі часом дещо дивно почуваюся – я не Брежнєв, я не Сталін, щоб моє комюніке про стан здоров'я читали на всіх інтернет-форумах. На жаль, проблема з печінкою, з підшлунковою, очевидно, вимагатиме місяців лікування. Скільки? Я сподіваюся, небагато, але це визначать лікарі», - сказав Луценко.

Нагадаємо, 7 квітня Президент Віктор Янукович підписав указ про помилування Луценка, і в той же день екс-міністр був звільнений.

16 квітня Луценко був прооперований вдруге.

19 квітня Державна пенітенціарна служба України дозволила Луценку виїхати на лікування за кордон.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215