Відсутність лідера партії «УДАР» Віталія Кличка під час голосування за недовіру Кабінету Міністрів України говорить про те, що не всі депутати від опозиції хотіли відставки уряду, і в середині опозиційних сил йде дискусія.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов в ефірі програми «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на телеканалі ICTV.

«Голосування за відставку уряду підтвердило, що не всі опозиційні депутати хотіли голосувати за відставку уряду. Наприклад, не було лідера опозиції пана Кличка (лідера партії «УДАР» Віталія Кличка). Я думаю, що це свідчить про його політичну зрілість. Він розуміє, що брати на себе відповідальність і відправляти уряд у відставку, коли є криза - це відповідальне рішення. Треба бути сміливою людиною, але зовсім не думати про країну», - заявив Арбузов.

Крім того, за його словами, той факт, що під час голосування за недовіру Кабміну був відсутній і депутат від «УДАРу» Віктор Пинзеник, підтверджує, що в опозиції йде дискусія.

«Тому ми будемо дискутувати, будемо продовжувати намагатися працювати. І сьогодні це вже виходить - Верховна Рада вже почала працювати», - підкреслив Арбузов.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада України не підтримала резолюцію недовіри Кабінету Міністрів Миколи Азарова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211