Учора, 17 квітня, працівники КП «Київблагоустрій» демонтували 10 тимчасових споруд поруч зі станцією метрополітену «Лук'янівська» у Києві, повідомляє прес-службі КМДА.

Як зазначають у комунальному підприємстві, 4 кіоски перебували безпосередньо в радіусі 20 метрів від входу (виходу) до станції метро і перекривали громадянам шлях від зупинок громадського транспорту в підземку.

«У власників всіх демонтованих тимчасових споруд не було дозвільної документації на розміщення. Разом з тим вони здійснювали торгівлю алкогольними і тютюновими виробами, шаурмою та ковбасними виробами в антисанітарних умовах. Ці кіоски були джерелом постійного безладу і забруднення прилеглої території», - повідомляють у КП «Київблагоустрій».

Всього протягом наступних двох днів заплановано роботи з демонтажу близько 30 тимчасових споруд, встановлених без дозвільних документів, розташованих на прилеглих до Лук'янівської площі вулицях. Всі вони займають майже половину ширини тротуарів і заважають вільному пересуванню киян, через що неодноразово надходили скарги від мешканців району.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189