Екс-президент Єгипту Хосні Мубарак у четвер вранці переведений із військового госпіталю до лікарні в'язниці Тора на околицях Каїра, повідомляє агентство Рейтер з посиланням на державні ЗМІ.

Постанову щодо переведення Мубарака з госпіталю, де він проходив лікування, підписав напередодні генеральний прокурор Єгипту на підставі доповіді лікарів, повідомляє РІА «Новости».


 
Колишній глава держави був госпіталізований у грудні минулого року після того, як впав у ванній кімнаті. Лікарі виявили у Мубарака тріщини у ребрах і пошкодження мембрани легені.

Екс-президент Єгипту Хосні Мубарак і колишній глава МВС Хабіб аль-Адлі 2 червня 2012 року були засуджені каїрським кримінальним судом до довічного ув'язнення за те, що віддали наказ застосовувати бойові патрони при розгоні мирних демонстрацій у ході революційних подій навесні 2011 року.

У середині січня касаційний суд Єгипту задовольнив апеляцію адвокатів Мубарака на вирок і постановив призначити нове слухання. Повторний розгляд справи призначено на 11 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196