Парламентарії з опозиційних фракцій підняли питання про довіру уряду, оскільки почали боротьбу за президентську посаду. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

«Хочу, щоб люди зрозуміли, опозиція поставила питання не через занепокоєння про долю України. Це обумовлено боротьбою за президентську посаду, яку опозиційні лідери вже почали», - зазначив прем'єр.

На думку глави уряду, це деструктивна позиція. «Хочу остудити гарячі голови. Президентські вибори почнуться у визначені Конституцією терміни, і сьогоднішній фальстарт опозиції має нульовий результат», - підкреслив він.

На переконання Азарова, опозиція не хоче нести відповідальність за ситуацію, що склалася в країні. «Це вони підписали угоду з МВФ, зобов'язалися підвищити тарифи для населення, провести пенсійну реформу, а зараз намагаються поставити це у провину уряду», - резюмував глава уряду.

Як раніше повідомляв ForUm, у п'ятницю, 19 квітня, після Години запитань до уряду Верховна Рада розгляне питання про відповідальність Кабміну, ініційоване опозицією.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216