Число поранених унаслідок вибухів, що прогриміли під час марафону в американському місті Бостон, зросло до 176, повідомляє у вівторок телеканал CNN з посиланням на поліцію. Раніше повідомлялося про 152 постраждалих.

У перший ранок після теракту в Бостоні сонце зійшло над приспущеними прапорами над вулицями. Спортсмени, які брали участь у марафоні, зірваному невідомими терористами, з тривогою на обличчях повертаються до місця трагедії, щоб забрати свої речі.

Два вибухи прогриміли в понеділок у Бостоні під час міжнародного марафону. Загинули три людини. За даними ЗМІ, щонайменше вісім людей перебувають зараз у критичному стані.

Поліція вважає, що могли спрацювати саморобні бомби невеликої потужності, закладені на відстані 50-100 метрів одна від одної і приведені в дію дистанційно за допомогою мобільного телефону. Розслідуванням ПП керує ФБР.

«Поки немає ніяких затриманих», - сказав комісар бостонської поліції Едвард Девіс. Відповідаючи на запитання про те, чи взяв хтось відповідальність за те, що трапилося, він відповів, що такої інформації у нього немає, повідомляє РІА «Новини».

Раніше з'явилися повідомлення про обшук в одній з квартир багатоповерхового будинку в Бостоні, однак спецагент ФБР по Бостону Річард Делоріей не став розкривати подробиць, сказавши лише, що спецслужби проводять наразі опитування всіх, хто міг би пролити світло на те, що трапилося.

Як повідомив раніше співробітник ФБР Річард Делоріей, спецслужби США не мають даних про додаткові загрози терактів. За його словами, триває опитування свідків, воно займе декілька днів.

Нагадаємо, 15 квітня у другій половині дня на фінішній межі Бостонського марафону в США прогриміло два вибухи. За інформацією іноземних ЗМІ, як мінімум 3 людини загинули і понад 140 постраждали.

За попередніми даними Міністерства закордонних справ України, громадян України серед загиблих і постраждалих немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203