Суддя округу Іонія в штаті Мічиган Раймонд Воут наклав штраф на самого себе, після того як під час слухань у нього задзвонив мобільний телефон. Про це повідомляє місцеве видання Sentinel-Standard.

Як наголошується, під час засідання суду присяжних в одній зі справ під час виступу прокурора на смартфоні судді несподівано включилася гучна функція запиту голосового набору. Воут, що купив собі смартфон недавно і не до кінця розібрався з його управлінням, не міг вимкнути звук протягом деякого часу, через що в засіданні сталася заминка.

Після слухань Воут, який, як наголошується, протягом всієї кар'єри жорстко ставився до власників телефонів, що дзвонили в залі суду, прийняв рішення оштрафувати себе за неповагу до суду. Штраф у розмірі 25 доларів він негайно сплатив у касі, передає «Lenta.ru».

Коментуючи свій вчинок, Воут зазначив, що як суддя він повинен являти собою приклад поваги до закону. «Якби я не жив за тими правилами, які сам встановлюю, я б просто не мав права їх встановлювати», - заявив суддя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260