Київська міська державна адміністрація звернулася до Кабінету Міністрів із проханням виділити додатково місту 200-300 млн гривень на протизсувні роботи. Відповідне рішення було прийняте на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій Київміськадміністрації.

«Ми звернемося з листом до Кабінету Міністрів з проханням виділити Києву у зв'язку з такою ситуацією додаткові кошти для виконання заходів, пов'язаних з ліквідацією цих надзвичайних ситуацій», - сказав виконувач обов'язків першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко.

Він зазначив, що в цьому році відбулися серйозні процеси, яких раніше не було.

«Те, що ми могли робити планово, зараз стало надзвичайним і аварійним. Безумовно, у нас коштів на це не вистачить, тому ми будемо звертатися до держави за допомогою», - додав Голубченко, повідомляють «Українські новини».

За словами чиновника, необхідна сума буде уточнена, виходячи з вартості робіт, які необхідно виконати і які не були заплановані.

За його словами, ця сума досягне 200-300 млн гривень.

Нагадаємо, 9 квітня Управління Державної автомобільної інспекції у Києві тимчасово перекрило рух автотранспорту на ділянці вулиці Краснодонської від площі Урицького до вулиці Локомотивної Солом'янського району Києва у зв'язку з можливим зсувом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129