Державтоінспекція України звертає увагу водіїв на несприятливі погодні умови в найближчі дні, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

ДАІ закликає водіїв під час поїздок в умовах недостатньої видимості (сильні дощі, тумани і т.д.) бути максимально уважними та обережними.

«Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при складних погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію», - наголошується в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, за даними Гідрометцентру, завтра у деяких регіонах України очікується погіршення погодних умов.

«4 квітня вночі у західних та північних областях на дорогах місцями спостерігатиметься ожеледиця. При цьому у Карпатах очікується сильний дощ з мокрим снігом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул повідомив, що протягом 3-5 квітня у західних, центральних та північних областях України пройдуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312