Звернень від пасажирів міської кільцевої електрички, які могли отримати ушкодження під час обвалення ділянки платформи, до працівників станції «Вишгородська» не надходило. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на інформацію КП «Київпастранс».

О 10:50 чергова зміна рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» виїхала на місце падіння плити. При детальному огляді місця події була виявлена повалена плита перекриття платформи розміром 6м на 1,5 м. За попередніми висновками слідчої групи МВС, плита впала внаслідок руйнування бетону (зносу) під впливом метеорологічних факторів.

КП «Київпастранс» інформує, що утримання в належному технічному стані інфраструктури міської кільцевої електрички, а саме: пристроїв системи центрального забезпечення, будівель, споруд, платформ посадки, колійного господарства, контактної мережі забезпечує ДТГО «Південно-Західна залізниця».

Зараз на залізничній платформі «Вишгородська» представники органів ГУ МВС України в Києві, ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві, ДТГО «Південно-Західна залізниця», Департаменту транспортної інфраструктури КМДА проводять розслідування обставин події.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні вранці обвалилася частина платформи залізничної станції «Вишгородська».

Столична прокуратура організувала перевірку щодо встановлення причин обвалення частини перону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214