Вирішено питання із забезпеченням житлом чемпіонки світу з шахів Ганни Ушеніної. Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін доповів Президенту України Віктору Януковичу під час зустрічі, повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави.

За словами Добкіна, чемпіонка світу з шахів вже оглянула двокімнатну квартиру, розташовану в центральному районі Харкова. «Вона її оглянула, її все влаштувало. Наступний етап - будемо проводити ремонтні роботи», - повідомив голова Харківської ОДА.

«Всі побутові труднощі харківська територіальна громада в особі небайдужих людей не за бюджетні кошти взяла на себе», - додав Добкін. Він зазначив, що найближчим часом ремонт в квартирі буде завершений.

Як повідомляв ForUm, у грудні 2012 року в м. Ханти-Мансійськ (Росія) відбувся чемпіонат світу з шахів. У фіналі українка Ганна Ушеніна перемогла екс-чемпіонку світу болгарку Антуанетту Стефанову.

Президент України Віктор Янукович привітав Ганну Ушеніну з перемогою на чемпіонаті світу з шахів серед жінок 2012 року та нагородив її орденом княгині Ольги II ступеня.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215