До Києва із областей України направили 85 одиниць спеціальної техніки, яка може бути задіяна при ліквідації можливого підтоплення. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, у ході її демонстрації заявив начальник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві Андрій Куценко.

«Станом на 1 квітня 85 одиниць техніки та 165 чоловік особового складу прибули до Києва. На сьогоднішній день вони перебувають у столиці, але не виключено, що у разі необхідності вони будуть передислоковані в інші регіони країни», - сказав він.

 
 
За його словами, спецтехніка прибулаі з 8 областей: Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Запорізької та інших.

«Цієї ночі вже довелося попрацювати. Було 3 місця підтоплення: 2 у Солом'янському районі столиці, де працювали луганчани, і 1 - у Деснянському», - сказав Куценко.

Як повідомляв ForUm, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських заявив, що в результаті танення снігу підтоплення територій можливі в 11 областях України та в місті Києві.

У Києві на сьогоднішній день близько 240 будівель розташовані на територіях, яким загрожує підтоплення.

Нагадаємо, на позаминулих вихідних, 23-24 березня, у Києві була оголошена надзвичайна ситуація через аномальний снігопад.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144