Співробітники Державтоінспекції повернули вкрадений у центрі Києва позашляховик.
За даними прес-служби столичного управління ДАІ, правоохоронці помітили на майдані Незалежності автомобіль Тоyotа Land Cruiser, який, грубо порушуючи вимоги правил, повернув з Хрещатика вліво на вулицю Інститутську.

Вимогу про зупинку водій проігнорував і тільки збільшив швидкість.

«Інспектори повідомили про це черговому по місту і почали переслідування порушника. Водієві неодноразово по гучномовцю було запропоновано зупинитися, проте він на це не реагував. Повертаючи з Хрещатика на вулицю Прорізну, водій не впорався з керуванням, скоїв зіткнення з «Ланосом», але й після цього не зупинився, а продовжив рух по тротуару до перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького», - повідомили в ДАІ.

Там біля підземного переходу позашляховик зупинився, водій вискочив з машини і пересів у салон таксі. Ця машина була заблокована патрульним автомобілем.

Але біля таксі з'явилася «Ауді А6» з відчиненими дверцятами. Втікач спробував заскочити в машину, та один з інспекторів ДАІ встиг схопити його за одяг. «Ауді» трохи протягнула водія та інспектора по асфальту, потім порушник відпустив дверцята.

Під час затримання чоловік втратив сумку, в якій знаходилися приналежності для сканування охоронних систем автомобіля.

34-річний утікач доставлений у Голосіївське райуправління для подальшого з'ясування обставин надзвичайної події.

За даними ЗМІ, Тоyotа Land Cruiser належить народному артисту України Павлу Зіброву.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149