Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул наголошує на необхідності створення стоянок для фур біля Києва до червня. Про це він повідомив в ефірі телекомпанії «Перший національний».

«Найголовніше зараз - це зробити стоянки для фур на всіх в'їздах до Києва. Ємністю кожна площадка повинна бути не менше 200 фур. Необхідно заасфальтувати, необхідна охорона, необхідно кафе, необхідні умови», - сказав він.

Крім того, віце-прем'єр-міністр додав, що в'їзд фур до Києва може обмежуватися у разі снігопадів, у разі аномальної спеки, передають «Українські новини».

«Повинна бути створена система майданчиків на в'їздах до Києва, щоб була можливість швидко реагувати без заторів на будь-яку ситуацію, яка виникає... Це завдання, яке необхідно реалізувати до літа», - сказав Вілкул.

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк зазначив, що земельні ділянки біля трас у Київській області вже передані у приватні руки, а тому необхідно знайти механізм їх повернення в державну власність.

Нагадаємо, раніше у зв'язку зі снігопадами Київ оголосив надзвичайну ситуацію.

22-23 березня через снігопад багато доріг у столиці були заблоковані і велика кількість автомобілів застрягла у заторах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183