Завтра, 29 березня, під головуванням Президента України Віктора Януковича відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомляє прес-служба РНБО.

На засіданні будуть розглянуті питання фінансово-економічного стану і невідкладні заходи щодо стабілізації діяльності та розвитку підприємств Державного концерну «Укроборонпром», питання організації взаємодії Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій при протидії загрозам і ліквідації надзвичайних ситуацій.

Також РНБО розгляне стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 травня 2012 року «Про забезпечення населення якісними і доступними лікарськими засобами», введеного в дію Указом Президента України від 30 серпня 2012 №526.

При розгляді зазначених питань планується прийняти рішення про вдосконалення системи державного управління оборонно-промисловим комплексом та заходи щодо забезпечення національних інтересів України при здійсненні військово-технічного співробітництва з іноземними державами.

Також РНБО має намір прийняти рішення про завершення реформування системи реагування на надзвичайні ситуації та подолання їх наслідків і про подальше вдосконалення системи забезпечення громадян України якісними та доступними ліками.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

287