Прокуратура Донецької області проводить розслідування за фактом нанесення правоохоронцями тілесних ушкоджень жителю с.Луганське. Про це повідомляє прес-служба наглядового відомства.

«Встановлено, що п'ять чоловіків прибули у Мар'їнський район з метою розв’язання конфліктної ситуації з 41-річним місцевим жителем. Перебуваючи у нього вдома, зловмисники побили господаря та його 72-річного батька, після чого наділи на чоловіка наручники і відвезли в автомобілі до траси «Донецьк-Запоріжжя», де висадили і поїхали», - йдеться у повідомленні.

Пізніше потерпілого виявили на дорозі без ознак життя. За попередніми висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила внаслідок ДТП.

Оперативно-слідчими заходами, що провели органи міліції, особи, які вчинили злочин, встановлені. Четверо із п'яти зловмисників виявилися співробітниками правоохоронних органів. Всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Стосовно міліціонерів розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень), а їхнього подільника за ч.3 ст.27, ч.2 ст.365 КК України (організація здійснення перевищення службових повноважень). Розслідування проводить слідчий відділ прокуратури області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

300