В Україні необхідно синхронізувати дати виборів усіх рівнів. Про це в інтерв'ю МТРК «Мир» заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«Україна перебуває у стані перманентного виборчого процесу. Оскільки вибори Президента і вибори парламенту не збігаються, через те, що вони рознесені за часом і всередині цього проміжку проходять ще вибори у місцеві органи влади, то ми практично позбавлені тривалого періоду, коли у суспільстві не будуть переважати виборчі популістські підходи», - вважає прем'єр.

За словами Азарова, в Україні немає періодів, коли політики думали б про країну, а не про те, як обратися або у парламент, або на пост мера, або на пост Президента.

«Ось у цьому і полягає завдання конституційної реформи - щоб синхронізувати вибори всіх рівнів так, щоб країна мала проміжок часу для стабільної роботи, а не жила в очікуванні наступної виборчої кампанії. Навіть зараз вже фактично розпочалася виборча кампанія з виборів Президента, які, по суті, мають відбутися менш ніж через два роки», - підсумував Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206