Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав голів регіонів у стислі терміни провести весняно-польові роботи. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час засідання Ради регіонів.

«Теплу погоду прогнозують у перших числах квітня. Це означає, що початок весняно-польових робіт затримується. Я прошу всіх зосередити на цьому особливу увагу. Завдання номер один - в оптимальні терміни провести весняно-польові роботи», - сказав прем'єр.

Також він звернув увагу місцевих властей на те, щоб вони активізували роботу щодо вирішення проблеми житлового будівництва, щодо очищення русел річок на тих територіях, яким може загрожувати повінь, а також акцентував увагу на тому, щоб області активно включалися в роботу, передбачену програмою з активізації економіки.

«Без областей, керівництва регіонів успіх цієї програми під питанням. Тому ми повинні працювати всі разом, від цього залежить те, як ми завершимо цей рік», - підсумував Азаров.

Нагадаємо, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк заявив, що цього року аграрії витратять на весняно-польові роботи на 1,3 мільярда гривень більше, ніж у 2012-му.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255