Внаслідок ДТП у Дніпропетровську загинули п'ятеро осіб. Про це кореспонденту ForUm'у повідомив начальник відділу профілактичної роботи управління ДАІ МВС України Олександр Зубенко.

«Внаслідок ДТП у Дніпропетровську загинули п'ять осіб. На місці загинули три жінки і хлопчик 2003 року народження. По дорозі у лікарню померла ще одна жінка, 1984 року народження», - сказав він.

За інформацією заступника головного лікаря Обласної клінічної лікарні ім.Мечникова Юрія Скребцова, до них доставлені четверо з п'ятьох потерпілих. Це вісімнадцятирічна дівчина, дві жінки віком 51 та 66 років і 52-річний чоловік. Вони перебувають у тяжкому стані в реанімації.

За інформацією Зубенка, п'ятий потерпілий, за попередніми даними, перебуває у Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні. Там коментувати ситуацію відмовилися.

Як повідомляв ForUm, 20 березня 2013 роуку о 07:45 по вул.Набережна Перемоги, навпроти будинку 102-Д у Дніпропетровську сталося зіткнення двох автомобілів, внаслідок чого один із автомобілів відкинуло в напрямку зупинки, де стояли пішоходи. Внаслідок цього чотири людини загинули, а ще шість отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і зараз перебувають у медичних установах міста.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

783